Cafe de Paris (tea & coffee shop)


Fortsetter med kaffe i fra Tea & Coffee shop. Denne gangen en Cafe de Paris som skal ha fin fylde , lite syre. Det står også at den ikke skal være bitter. Dette lover jo bra for mine preferanser.

 

 

Kanskje noe hardt brent, men så lenge smaken blir bra er jeg fornøyd!. Kvern innstilt på trinn 9, ga ekstraksjonstid på 25 sek. Sleit mere med å klokke inn kverna for Moka D’Or en denne, som satt med en gang. Ble litt sjokkert under kverning da det luktet litt svakt kattepiss aktig, men det må ha vært luktesansen min som tolket feil.

 

Ekstraksjon nær perfekt. Mye crema.

 

Mye og tykk crema, slik jeg liker det!. Cremaen går dypt ned i kaffen, ikke bare som et tynt lokk.

 

Det er sjeldent at jeg lager to dobble espressoer rett etter hverandre, men denne gangen klarte jeg ikke å la være!

 

Crema smak:  mørk mokka, kraftig fyldig. Helt nydelig! Referanse!

 

Kaffe smak:  mørk mokka , svak nesten ingen bitterhet, antydning til mørk kakao,  stor fylde.  Lite eller ingen syre å spore. Denne kaffen har ingen typisk autentisk espressosmak, men er mer som kraftig kaffe med mye god crema. Alle mine preferanser ble oppfylt med denne kaffen. Hadde strengt talt trudd at Moka D’Or som jeg nylig har testet, ville bli en referanse eller blant topp 5 men etter dette må nok den vike for Cafe de Paris!

Dette kan fort bli en kose kaffe som alle vil like.

Denne er blant topp 5 på lista!

5