18. juli 2024

LED-lys til overfres

LED-lys til overfres

Inlay-prosjektet krever mye lys for å se hva en holder på med. Det har jeg ikke i garasjen, så her måtte jeg gjøre noe. Har en del lysdioder ifra det uferdige pinneved-prosjektet som jeg tenkte jeg kunne bruke. Har også batteriboks med bryter som passer til LEDene da spenningen ut ifra batteriboksen er 3,6 V.

Loddet 15 små dioder på en stiv kabel. Led-lysene er rimelig små, 3 x 2,7 mm, så en må være rask når man lodder.

Tok frem adapter-verktøyet som er ment å bruke hvis en skal koble på en støvsuger til Festool-fresen. Denne har jeg ikke brukt i senere tid, så denne blir brukt til å feste LED-stripsen fast på. Brukte smeltelim til å feste stripsen med, da kan smeltelimet og LED-stripsen fjernes i ettertid.

Her ser du batteriboksen. Den er festet med dobbeltsidig teip.

Her er det et bilde uten lys.

Og her er det et bilde med lys. Har kun montert lysdioder i halve sirkelen, altså fra meg slik at jeg slipper å bli blendet av lyset. Lyset er mye hvitere i virkeligheten.